• 0920-120 10
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tjänster

BraEL arbetar med Elinstallationer i alla typer av miljöer och platser. I egna hem, i offentlig miljö, på byggarbetsplatser, hos företag och andra typer av organisationer.
Image

Elinstallationer

Vi utför elinstallationer i offentlig miljöer, på byggarbetsplatser, till stora fastighetsägare och i industriell miljö, i egna hem, fritidshus med mera. Vi jobbar med energieffektiva elinstallationslösningar som genererar vinst både för kunden och miljön.

I många fall betalar sig elinstallationerna självt bara genom den energibesparing som uppkommer.

Mycket stora besparingsåtgärder finns med små ingrepp!
Image

Elservice

Vi utför elserviceuppdrag åt fastighetsägare, byggherrar, byggföretag, industrin och privatkonsumenter. Vi utför även tillfälliga el-anläggningar vid mässor, marknader och byggarbetsplatser med mera.
Kort sagt: Åt alla förekommande kunder som är i behov av god elservice.
Image

Motorvärmare och campinganläggningar

Vi projekterar, installerar, underhåller och driftar med det helt web-baserade systemet G-ctrl från Garo AB produkt. Se gärna www.webel.se så får ni en inblick i vilken enorm besparingspotential som finns. Där finns flera referenser, bla. Lulebo AB där hela deras bestånd har systemet.
Image

Belysningsanläggningar

Vi arbetar mycket med anläggningar som styrs automatiskt via akustik eller rörelse och vi tar fram ljusberäkningar när så behövs. Vi arbetar mycket med ytterbelysning där det finns mycket att göra både för kvaliteten/energimängden & miljön. Mycket stor potential både för kvaliteten & ekonomin. Hör av Er när Ni vill få bra kvalitet och en stor besparing av energi.
Image

Värmepumpar

Vi säljer & monterar värmepumpar av marknadsledande fabrikat för behaglig och kostnadseffektiv uppvärmning av villa och fritidshus. För er som vill ha underhållsvärme i tex garage eller förråd har vi även pumpar med 8-10 gradersfunktion.
Image

Larm

Vi säljer och monterar alla typer av larm såsom inbrottslarm, brandlarm och kamerainstallationer.
Image

Tele- och datainstallation

Vi utför svagströmsarbeten av alla de slag och även datanätverk.
Image

ROT-avdrag

Glöm inte bort att använda ROT-avdraget när ni anlitar oss. Ni kan spara upp till hela 30% av arbetskostnaden. Läs mer här.

Vi sköter kontakten med Skatteverket och drar av skatterabatten direkt på fakturan.

Något mer du undrar över?

Bra El & Energiteknik i Luleå AB

Blomgatan 17
973 31 Luleå
Image

Kontakta oss idag

© 2019 Bra El & Energiteknik i Luleå AB. Alla rättigheter förbehålles